Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2018. október 19. napon 14.00 órától 2018. október 20. napon 14.00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.
Ezen időtartam alatt - bár az OGYÉI Hivatali Kapujára, valamint az iratanyagok beküldéséhez gyakorta használt CESP felületre - beküldhetők a beadványok, azok érkeztetése (átvételi elismervények visszaküldése), feldolgozása - a belső rendszerek leállása miatt -, csak az újraindulást követően, legkésőbb 2018. október 20-án 14 órától történik meg.

Megértésüket köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:eHR-FORM alkalmazás

Létrehozva: 2017. április 27.
Módosítás: 2017. április 27.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramCímkék

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

2017. május 1-jétől a közigazgatásban és a rendvédelem területén a munkáltatói intézkedések elektronikus úton kerülnek aláírásra és kézbesítésre.

A foglalkoztatottak számára teremt válaszadási, kezdeményezési lehetőséget a munkáltató szerv irányába az eHR-FORM alkalmazás. Az elkészült alkalmazás 2017. április 28-tól elérhető a https://eszemelyugy.gov.hu weboldalon.

Amennyiben a munkáltató úgy dönt, hogy az eHR-FORM alkalmazáson keresztül kerül sor az intézménynél a foglalkoztatottól történő elektronikus iratküldésre, akkor szükséges az eHR-FORM alkalmazás címzéséhez a szervezet regisztrációjának elvégzése. A regisztrációhoz szükséges űrlap (eHR-FORM csatlakozási űrlap) a https://ehr.nisz.hu/dokumentumok oldalról tölthető le. Az elektronikusan kitöltött űrlapot aláírva (papír alapon, aláírva és digitalizálva, vagy elektronikusan aláírva), valamint szerkeszthető formátumban is szükséges benyújtani a Belügyminisztérium eHR@bm.gov.hu e-mail címére. Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassák el az űrlap kitöltési útmutatóját.

Az intézmény regisztrációja után az alkalmazás bármely foglalkoztatott számára elérhető, használható, amennyiben rendelkezik Ügyfélkapu regisztrációval.  Az alkalmazást ügyfélkapus azonosítás után lehet használni, így az azonosító adatai az alkalmazás felületére automatikusan betöltésre kerülnek. A foglalkoztatott az eHR-FORM alkalmazás felületére a https://eszemelyugy.gov.hu oldalról léphet be. Az alkalmazásban található űrlap kitöltését - valamint a szükséges dokumentum(ok) csatolását - követően nyújthatja be a munkáltató részére. Az alkalmazás a sikeresen benyújtott dokumentumról minden esetben másolatot küld a felhasználó ügyfélkapus tárhelyére. A foglalkoztatott az intézmény címzését, listából tudja kiválasztani.

Az Ügyfélkapu regisztrációról az alábbi linken tájékozódhat bővebben: https://segitseg.magyarorszag.hu/segitseg/ugyfelkapu/regisztracio.

Az újonnan fejlesztett eHR-FORM alkalmazás használata a munkáltató számára nem kötelező, az intézmény az iratkezelő rendszerének fejlesztésével, ill. saját, az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programban kitölthető űrlap előállításával  is teljesítheti törvényi kötelezettségét.

Az eHR weboldalán (https://ehr.nisz.hu) mind a munkáltatók, mind a foglalkoztatottak megtalálják az elektronikus ügyintézéshez szükséges információkat, tájékoztatókat és egyéb dokumentumokat.

Ugrás vissza Ugrás vissza...