Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Ingyenes Sziget-jegyek a rászorulóknak

Létrehozva: 2004. augusztus 4.
Módosítás: 2004. augusztus 6.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Belépőket biztosít a Sziget Fesztiválra a hátrányos helyzetben lévők számára az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal. A jegyeket azok igényelhetik, akik ellátogatnak a fesztiválra, és szeretnék magukkal vinni olyan hátrányos helyzetben lévő társukat is, aki egyébként nem tudná megfizetni a jegy árát.
A hátrányos helyzetűek, a szegények esélyegyenlősége érdekében az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal belépőket ad a Sziget Fesztiválra azoknak, akik szeretnének eljutni a rendezvényre, de nem tudják megfizetni a jegyek árát.
Az akció célja, hogy a társadalmi összetartozást erősítve mindenki figyelmét felhívják a hátrányos helyzetben lévőkre, így a jegyeket nem maguk az érintettek, hanem barátaik, ismerőseik igényelhetik. A kormányhivatal a fesztiválon üzemelő sátrában azok jelentkezését várja, akiknek már van belépőjegyük, és szeretnék meghívni barátjukat vagy környezetükben élő, hátrányos helyzetű társukat is a fesztiválra, aki nem tudná kifizetni a belépő árát. A jelentkezéshez kitöltött űrlapon szerepelnie kell a meghívott nevének, be kell őt mutatni, és a meghívó adatait is fel kell tüntetni.
A jelentkezési lap letölthető a kormányhivatal honlapjáról, vagy megtalálhatóak az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal Civil Szigeten lévő sátránál.
További információ a 06-1-235-4516-os telefonszámon kérhető.
Ugrás vissza Ugrás vissza...