Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a Kormányzati Portálhoz és az Ügyfélkapuhoz kapcsolódóan 2017.07.24-én (hétfő) 22:00 órától 2017.07.25-én (kedd) 02:00 óráig infrastruktúra karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Kormányzati Portál, valamint az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.

Szíves megértését és türelmét köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Bemutatták az új kormányszóvivőket

Létrehozva: 2007. június 17.
Módosítás: 2007. június 18.
Forrás: MTI

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Szakmai felkészültségükkel meg tudják értetni az emberekkel a reformfolyamatokat - egyebek között ezzel indokolta a MeH államtitkára Budai Bernadett és Daróczi Dávid szóvivői kinevezését.

Budai Bernadett politikai elemző és Daróczi Dávid, a Kormányszóvivői Iroda vezetője lesznek a kormányszóvivők hétfőtől - jelentette be Gál J. Zoltán, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára.

Elmondta: a kormányátalakítás után most jött el az ideje annak, hogy a kormánykabinet is kiegészüljön, két szóvivő kinevezését pedig az is indokolja, hogy júliustól naponta lesznek kormányszóvivői tájékoztatók.

Gál J. Zoltán hangsúlyozta: olyan embereket választottak, akik nem szópárbajban edzettek, nem közszereplők, és inkább jövőjük, mint múltjuk van, de szakmai felkészültségükkel értik és meg tudják értetni az emberekkel a reformfolyamatokat.

Az államtitkár kérdésre válaszolva kitért arra, hogy a két szóvivő maga alakítja ki a munkamegosztást, de Daróczi Dávid inkább a gazdasági témákkal foglalkozott pályafutása során, Budai Bernadett pedig a társadalompolitika különböző területeinek jó ismerője.

Budai Bernadett 28 éves, eddig a Vision Consulting politikai elemzőjeként dolgozott, korábban pedig a Pénzügyminisztérium kommunikációs tanácsadója volt.

Az ELTE politológia szakán végzett, majd a Budapesti Gazdasági Főiskola nemzetközi kommunikáció szakán tanult, jelenleg doktorandusz hallgató a Budapesti Corvinus Egyetem Politikatudományi Doktori Iskolájában.

Daróczi Dávid 35 éves, majdnem két éve vesz részt a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs stábjának munkájában, korábban több újságban, a Magyar Televízióban, valamint a Rádió C-ben dolgozott.

Tanulmányait a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Hittudományi Főiskola karán végezte, most a Budapesti Műszaki Egyetem Üzleti Tanulmányok Intézetének hallgatója.

Ugrás vissza Ugrás vissza...