Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatás az inNOVA Portal rendszeren tervezett karbantartásáról

Az inNOVA Portál rendszeren tervezett karbantartás miatt 2019.10.21. 07:00-09:00 között az on-line űrlapkitöltés és benyújtás szolgáltatás nem elérhető.
Az ÁNYK űrlapok elérhetőségét a karbantartás ideje alatt is biztosítjuk.

MORZSÁK

TARTALOM:Kérdezze az SZMM államtitkárát a nyugdíjrendszerről

Cikk:

Június 10-én délután Korózs Lajos, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára válaszol az olvasók kérdéseire a nyugdíjrendszerrel, az indexálással, az előrehozott nyugdíjakkal és a nyugdíjprémiummal kapcsolatban.

A megnövekedett érdeklődés és a médiában sokféleképpen megjelent információkra tekintettel a Szociális és Munkaügyi Minisztérium közreműködésével a kormányzati portál on-line fogadóórát rendez a nyugdíjrendszerről június 10-én. A fogadóóra keretében Korózs Lajos, a szociális tárca államtitkára délután 15 órától egy órán át élőben válasz az olvasók nyugdíjrendszerrel kapcsolatos kérdéseire.

A tervezett témák között szerepel a nyugdíjkorhatár, az indexálás kérdései, az előrehozott nyugdíjak és a 13. havi nyugdíjat helyettesítő nyugdíjprémium. Ügyfélkapu-regisztrációval rendelkező olvasóink a portál fórumában tehetik fel kérdéseiket . Akiknek nincs Ügyfélkapu regisztrációja, azok az info@magyarorszag.hu e-mail címen kérdezhetik az államtitkárt.

Ugrás vissza Ugrás vissza...