Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatás az inNOVA Portal rendszeren tervezett karbantartásáról

Az inNOVA Portál rendszeren tervezett karbantartás miatt 2019.10.21. 07:00-09:00 között az on-line űrlapkitöltés és benyújtás szolgáltatás nem elérhető.
Az ÁNYK űrlapok elérhetőségét a karbantartás ideje alatt is biztosítjuk.

MORZSÁK

TARTALOM:Szombaton pénteki munkarend szerint dolgozunk

Létrehozva: 2003. április 25.
Módosítás: 2003. december 12.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A május elsejei munka ünnepe miatt április 26-án, szombaton pénteki munkarendben dolgozunk, a jövő hét második felében azonban csak a bolti és éttermi alkalmazottak nem maradhatnak otthon. A változások miatt érdemes átböngészni a MÁV és a Volán menetrendjét is.
A jövő heti munka ünnepe miatt felborul a szokásos munkarend az elkövetkező napokban. Április 26-án, szombaton pénteki munkarend szerint dolgozunk, és a boltok is a pénteki nyitva tartásnak megfelelően várják a vevőket.
A MÁV és a Volán járatai pénteki menetrend szerint közlekednek, a vasúttársaság néhány nagyobb városba viszont mentesítő járatokat is indít.
A munka ünnepén csak a vendéglátósok dolgoznak
Május elseje (csütörtök) és másodika (péntek) munkaszüneti nap lesz, a Volán és a MÁV ezeken a napokon és szombaton a munkaszüneti menetrend szerint indítja a buszokat és a vonatokat. Az Országos Kereskedelmi Szövetség felmérése szerint a vendéglátóhelyeket és a szórakozóhelyeket kivéve az üzletek május 1-jén zárva lesznek.
Május 2-án (pénteken) a kereskedelmi egységek egy része hétköznapi üzemeletetés szerint tart nyitva, más boltok azonban rövidebb ideig. A Spar és az Interspar például pénteken reggel hét és este tíz, szombaton pedig reggel hét és este kilenc óra, a CBA boltjai pedig május 2-án és 3-án reggel hat óra és délután négy óra között fogadják a vásárlókat.
A Keravill nagyobb áruházai pénteken reggel fél kilenc és este hét óra, szombaton pedig délelőtt kilenctől délután kettőig, az Aranypók üzletei másodikán délelőtt tíz és este fél hét, másodikán pedig délelőtt tíz és délután fél három között tartanak nyitva.
Május 4-én már vasárnapi nyitva tartás szerint dolgoznak a kereskedők, a vonatok és a távolsági buszok is az ilyenkor szokásos menetrend szerint szállítják az utasokat.
Ugrás vissza Ugrás vissza...