Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A kormanyablak.hu honlap tervezett karbantartás miatt 2019. 10. 24. 22 órától 2019. 10. 24. 23 óráig nem lesz elérhető.

Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!

Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt

 

MORZSÁK

TARTALOM:Döntöttek a 4-es metró kommunikációs tenderéről

Létrehozva: 2005. szeptember 9.
Módosítás: 2005. szeptember 9.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Nettó 217 millió forintos ajánlatával a Sawyer-Miller Group Kft. győzött a 4-es metró kommunikációs feladataira kiírt pályázaton.
Döntöttek a 4-es metró tájékoztatási tenderéről: a Sawyer-Miller Group Kft. végezheti 2010 végéig a metróépítéssel összefüggő lakossági és sajtótájékoztatási feladatokat - közölte pénteken a BKV DBR Metró projektigazgatója.
Gulyás László elmondta, hogy a tenderbíráló bizottság két pályázó közül az összességében olcsóbb ajánlatot benyújtó cég mellett döntött.
A feladatra pályázó másik cég, az M and H Kommunikációs Kft. évente - áfa nélkül - több mint 48,5 millió forintos ajánlatot tett. A Sawyer-Miller Group Kft. 2005-2010 között összességében nettó 217 millió forintért vállalta a feladatokat.
Gulyás László tájékoztatása szerint a tendernyertes cég korábban (1998 és 2003 között) már végzett tájékoztatási munkát a 4-es metróépítés előkészítésével kapcsolatban. A tendernyertessel egyelőre még nem kötötték meg a szerződést, várhatóan az Európai Unió hivatalos közlönyében közzétett eredményhirdetés után teszik azt meg.
Az igazgató elmondta azt is, hogy a napokban lezárult a Tétényi út és a Móricz Zsigmond körtéri metróállomások szerkezetépítési tendereinek előminősítéses szakasza. A kilenc pályázó közül öt cég jutott tovább az árajánlattételi szakaszba, amelyben fél éven belül várható eredményhirdetés.
Megemlítette, hogy csütörtökön lezárult az integrált és az áramellátási rendszerekre kiírt tender benyújtási határideje. A jelentkező két cégcsoport ajánlatát 30 napon belül kiértékelik.
Ugrás vissza Ugrás vissza...