Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!
Értesítjük, hogy a Kormányzati Portálon és az Ügyfélkapun 2017. 02. 22. (szerda) 22:00 órától 2017.02.23 (csütörtök) 02:00 óráig karbantartás lesz. Ezen időszak alatt a Kormányzati Portál és az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. Szíves megértését és türelmét előre is köszönjük!

MORZSÁK

TARTALOM:Általános Nyomtatványkitöltő program (ÁNYK - AbevJava) frissítése

Cikk:

A magyarorszag.hu titkosítási tanúsítványának cseréje miatt 2015. január 22-től az Általános Nyomtatványkitöltő program közvetlen nyomtatványbeküldési funkciója kizárólag az ÁNYK v2.64.0, vagy magasabb verziójával működik.

Kérjük, telepítse az ÁNYK program legfrissebb verzióját!

Figyelem!  Amennyiben nem frissíti a keretprogramot, az ÁNYK-ból történő közvetlen küldés esetén hibaüzenetet fog kapni! (Az Ügyfélkapu dokumentumfeltöltőjének segítségével történő feltöltés továbbra is a megszokott módon működik, ez nem függ az ÁNYK program verziószámától.)

 

A frissítés menete:

1. Indítsa el az ÁNYK program telepítését a NAV Portál oldalán az ÁNYK - AbevJava nyomtatványkitöltő program telepítése linkre kattintva. (Szükség esetén a "Do you want to run this application?" ablakban a "Run" gombra kattintva engedélyezze a Java alkalmazás futását.)

2. Az "Általános Nyomtatványkitöltő telepítése" egymás után megjelenő ablakaiban kattintson a "Tovább", végül pedig a "Befejezés" gombra.

Fontos! Telepítés előtt feltétlenül zárja be az ÁNYK programot!

 

Lehetőség van a keretprogram közvelenül az ÁNYK-ból történő frissítésére is:

1. Kattintson az ikonsoron található "Frissítések elérhetők!" gombra.

2. A "Szervezet választás - frissítés" ablakban kattintson a "Tovább" gombra (a "Frissítésre kijelöl" oszlopban elegendő csak a NAV melletti jelölőnégyzetet kipipálni.).

3. A "Frissítések és új összetevők telepítése" ablakban pipálja ki a "Publikálták az ÁNyK keretrendszer új változtatát. A telepítés ajánlott." szöveg előtti jelölőnégyzetet.

4. Kattintson a "Telepít" gombra.

5. A telepítés befejezését követően indítsa újra az ÁNYK programot.

 

 

 

Ugrás vissza Ugrás vissza...