Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (OGYÉI) 2018. március 15. 00:00 órától 2018. március 18. 23:59 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel. Ezen időtartam alatt - bár az OGYÉI Hivatali Kapujára, valamint az iratanyagok beküldéséhez gyakorta használt CESP felületre - beküldhetők a beadványok, azok érkeztetése (átvételi elismervények visszaküldése), feldolgozása - a belső rendszerek leállása miatt - csak 2018. március 19-én, hivatali munkarend szerint történik meg.

Megértését köszönjük.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Megszűnik a Perkapu

Létrehozva: 2018. február 5.
Módosítás: 2018. február 5.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramCímkék

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Tájékoztatjuk a Perkapuval, valamint Hivatali kapuval rendelkező szervezeteket, intézményeket, hogy 2018. február 28-tól megszűnik a Perkapu szolgáltatás. Ettől a naptól a Hiteles Elektronikus Postafiókba történő bejelentkezést követően a Perkaput már nem lehet kiválasztani a tárhelylistából.

Felhívjuk a perkapus felhasználók szíves figyelmét, hogy – szükség esetén - gondoskodjanak a tárhelyen lévő dokumentumok letöltéséről, így a Perkapu megszűnéséből adódóan nem vesznek el dokumentumok.

A Perkaput a kapcsolattartó a Tárhely adminisztrációs felületen természetesen a fenti időpont előtt is megszüntetheti.

Kérjük a Hivatali kapuval rendelkező szervezeteket, hogy Perkapura ne küldjenek dokumentumokat. A Perkapuba január 1-31. között érkezett üzenetek közül kizárólag az Országos Bírósági Hivatal által küldött dokumentumok bírnak joghatással.

Azok a gazdálkodó szervezetek, amelyek Cégkapu-szolgáltatás használatára kötelezettek, de még nem rendelkeznek Cégkapuval, a https://cegkapu.gov.hu oldalon végezhetik el a regisztrációt. A Cégkapuról itt olvasható részletes tájékoztatás.

Ugrás vissza Ugrás vissza...