Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Nem sikerült jelöltet találni a rádióelnöki posztra

Létrehozva: 2005. július 7.
Módosítás: 2005. július 7.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Új pályázatot írnak ki a rádió elnöki posztjára, miután csütörtökön nem sikerült jelöltet állítani. Az egyik aspiráns mindössze egyetlen szavazattal kapott kevesebbet a szükségesnél.

Nem sikerült jelöltet állítania csütörtökön a Magyar Rádió Rt. elnöki posztjára az intézményt felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnökségének, amely ezt követően úgy döntött, új pályázatot ír ki a tisztségre - közölte Gellért Kis Gábor , a testület elnöke.

Az elnökség a jövő hét közepén teszi közzé az újabb pályázati felhívást; eszerint a nyertes október elsejétől láthatja el tisztét, a dokumentációkat pedig augusztus 23-án délig lehet benyújtani a közalapítvány titkárságán.

Gellért Kis Gábor nevek említése nélkül úgy nyilatkozott, hat vagy hét nevet bocsátottak szavazásra, közülük az egyik pályázónak sikerült - a szükséges hat helyett - öt voksot összegyűjtenie. Azzal hárította el a nevekkel kapcsolatos kérdéseket, hogy "a szóba jöhető jelöltek az esélyüket nem veszítették el, hogy újabb körben befussanak".

Ugrás vissza Ugrás vissza...
median