Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Új funkciók a levelezési felületen

Létrehozva: 2018. február 22.
Módosítás: 2018. február 22.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramCímkék

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A folyamatos továbbfejlesztéseknek köszönhetően újabb változásokat tapasztalhatnak a Hiteles Elektronikus Postafiók, valamint a Tárhely adminisztráció felületén.

Fontosabb, valamennyi felhasználót érintő változások:

  • A levelezési felületen a Kijelentkezés gombon számlálót helyeztünk el, amely 10:00 percről indulva számolja az inaktivitási időt. Aktivitás esetén (pl. kattintás egy másik menüpontra) a számláló ismét 10:00 percről folytatja a visszaszámlálást;
  • A legördülő postafiókválasztóban egy beviteli mező segítségével szűrni lehet a megjelenített postafiókok listájára;
  • A Beérkezett mappára alapértelmezett szűrési feltételt állítottunk be, így a rendszerüzenetek nem jelennek meg a bejelentkezéskor;
  • Módosítottuk az egy oldalon megjeleníthető dokumentumok számát maximum 100 dokumentumra;
  • A Tárhely adminisztrációs felületen a több személyes tárhellyel rendelkezők kiválaszthatják az alapértelmezett tárhelyüket.
  • A rendszer, amíg tart a letöltési folyamat, Hivatali kapuból, ill. Cégkapuból történő dokumentumletöltésnél is letiltja a Dokumentumok letöltése gomb használatát.

 

Hivatali kapuval / Cégkapuval rendelkező intézményeket érintő főbb változás:

 

Hivatali kapuból történő, az Általános Nyomtatványkitöltő (ÁNYK) programmal előállított .kr-fájl küldésénél a rendszer kiolvassa a feltöltendő állományból a dokumentumtípust, ill. a típusleírást és automatikusan kitölti az erre vonatkozó mezőket. Amennyiben az ügyintéző nem a kitallózott .kr-fájlban lévő adatoknak megfelelően adja meg a címzett hivatalt, a rendszer megjeleníti a helyes címzett rövid nevét egy figyelmeztető jellel ellátva, így lehetőség van a Címzett rövid neve vagy a Címzett KRID azonosítója mezők módosítására.

 

A Hivatalos Elektronikus Postafiók, ill. a Tárhely adminisztráció szolgáltatás működésével kapcsolatos felhasználói leírásokat itt tekintheti meg.

Ugrás vissza Ugrás vissza...