Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Új funkciók a levelezési felületen

Létrehozva: 2018. február 22.
Módosítás: 2018. június 22.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramCímkék

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

A folyamatos továbbfejlesztéseknek köszönhetően 2018. július 14-től újabb változásokat tapasztalhatnak a felhasználók a Hiteles Elektronikus Postafiók, valamint a Tárhely adminisztráció felületén.

Az új jogosultságkezelési funkció a Hivatali kapuban és Cégkapuban használható szolgáltatás, amelynek alapja a kézi-, és a szabályokra épülő automatikus címkézés. A szabályok létrehozásával különböző, a dokumentumokra vonatkozó feltételek (pl. feladó, címzett, dokumentumtípus stb.) adhatók meg, amelyek alapján automatikusan lehet az üzenetekhez címkéket rendelni. Beállítható, hogy az adott címkéhez kapcsolódjon-e jogosultságkezelés, mely esetben a címkéhez felhasználókat lehet rendelni.

A címkekezelést a teljes tárhelyre (személyes tárhely, hivatali és cégkapus tárhely) kiterjesztettük, címkézni lehet a beérkezett, az elküldött, valamint a tartóstár dokumentumait is.

Cégkapu és Hivatali kapu esetén lehetőség van a küldési jogosultság letiltására is. Azok az ügykezelők, akik nem rendelkeznek küldési jogosultsággal, nem tölthetnek fel dokumentumokat az adott szervezet nevében sem a tárhelyről, sem pedig más Központi Azonosítási Ügynök (KAÜ)-azonosítást használó alkalmazásból (pl. Általános Nyomtatványkitöltő, ePapír).

A Jogosultságkezelés, automatikus címkézési szabályok című részletes felhasználói leírásunkat itt tekintheti meg.

Ugrás vissza Ugrás vissza...