Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben (a továbbiakban: OGYÉI) 2018. október 19. napon 14.00 órától 2018. október 20. napon 14.00 óráig az elektronikus ügyintézés az informatikai rendszerek karbantartása miatt szünetel.
Ezen időtartam alatt - bár az OGYÉI Hivatali Kapujára, valamint az iratanyagok beküldéséhez gyakorta használt CESP felületre - beküldhetők a beadványok, azok érkeztetése (átvételi elismervények visszaküldése), feldolgozása - a belső rendszerek leállása miatt -, csak az újraindulást követően, legkésőbb 2018. október 20-án 14 órától történik meg.

Megértésüket köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:2018-as országgyűlési választás

Létrehozva: 2018. április 9.
Módosítás: 2018. április 9.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

PiktogramCímkék

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Április 8-án, kiemelkedően magas részvéttel tartották az egyfordulós országgyűlési választást, amely a rendszerváltás óta a nyolcadik általános parlamenti választás volt.

A választáson kétharmados eredményt ért el a Fidesz-KDNP. A kormánypártok a szavazatok közel felét, a Jobbik az ötödét, az MSZP-Párbeszéd a szavazatok 11-12 %-át érte el, az LMP-re a választók 6% -a ,a DK-ra pedig több mint 5 %-a szavazott.

Ugrás vissza Ugrás vissza...