Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A SZÜF portálon a csak Cégkapuról küldhető űrlapok beküldésében fennakadások tapasztalhatók.

A hiba elhárítását a szolgáltatás üzemeltetői megkezdték.

Szíves türelmét és megértését köszönjük.

NISZ Zrt.

 

MORZSÁK

TARTALOM:Honlap emlékeztet a Víz Világnapra

Létrehozva: 2004. március 8.
Módosítás: 2004. március 8.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Elkészült a március 22-ei Víz Világnap honlapja. Az internetes portálon a környezetvédelmi tárca többek között hasznos tanácsokat ad a vízfogyasztás visszaszorítására, és itt lehet jelentkezni az ünnepi rendezvények sorába.
A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium elkészítette a március 22-ei Víz Világnap magyarországi honlapját . A portálon az érdeklődők részletes tájékoztatást kaphatnak a világnap rendezvényeiről, a szegedi központi eseményekről, továbbá kapcsolatba léphetnek a szervezőkkel.
A website hasznos tanácsokkal szolgál a leggyakoribb vízügyi problémákkal és a vízhasználattal kapcsolatos általános kérdésekkel kapcsolatban is.
A Tisza a világnap központi témája
A 2004-es Víz Világnap ENSZ által javasolt jelmondata: "Víz és katasztrófa". A zöldtárca e gondolat jegyében a Tisza közelmúltbeli katasztrófáira emlékezik vissza az idén Szegeden. A minisztérium a minél szélesebb körű társadalmi részvétel érdekében útjára indította az országos pecsét programot . Ennek célja, hogy összekapcsolja és összehangolja az összes világnapi eseményt.
A programhoz a honlapon lehet csatlakozni, és innen lehet letölteni azt az elektronikus pecsétet is, amely a rendezvényt beemeli a hivatalos események közé. Ezenkívül minden regisztrált kezdeményezés jogosulttá válik "A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium víz világnapi programjának együttműködő partnere" cím használatára.
Ugrás vissza Ugrás vissza...