Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Kedvezményes utazás az üdülési csekkel

Létrehozva: 2005. február 17.
Módosítás: 2005. február 18.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Március elsejétől a Volánbusz járataira szóló jegy árából tíz százalék kedvezményt kapnak azok az utasok, akik az elővételi pénztáraknál üdülési csekkel fizetnek. A társaság idén 17 használt Neoplan autóbuszt állít forgalomban, elsősorban a Budapest-Érd közötti közlekedésben.
A Volánbusz Rt. a következő két évben 4 milliárd forintot fordít járműbeszerzésre - jelentette be Pekli Ferenc , a társaság vezérigazgatója csütörtökön. Ennek részeként most 300 millió forintért nemzetközi tenderen 17 használt, átlagosan 8 éves Neoplan autóbuszt szereztek be. Az eladó vállalta, hogy tíz évig garantálja az alkatrészellátást.
A vezérigazgató kifejtette, azért döntöttek a magas műszaki színvonalú, megbízhatóan közlekedő használt járművek beszerzése mellett, mert a rendelkezésre álló szűkös keretből több járművet tudnak vásárolni. Elmondta, hogy a most beszerzett autóbuszok egyharmadába kerültek, mint a hasonló kategóriájú új járművek.
A társaság a megvásárolt Neoplan autóbuszok jelentős részét az érdi közlekedésben állítják forgalomba.
Tízszázalékos kedvezmény üdülési csekkekre
Pekli Ferenc bejelentette, hogy március elsejétől a Volánbusz járataira szóló jegy árából 10 százalék kedvezmény kapnak azok az utasok, akik az elővételi pénztáraknál megvásárolt teljesárú jegyért üdülési csekkel fizetnek.
Ugrás vissza Ugrás vissza...