Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Március 22-től lényeges változások a Budapest–Cegléd–Nyíregyháza, illetve a Budapest–Szeged vonal menetrendjében

Létrehozva: 2007. március 7.
Módosítás: 2007. március 7.
Forrás: MÁV Zrt.

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

MÁV ZRt.
Kommunikációs Igazgatóság
Budapest, 2007. március 7.

A Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonalon pályaépítést végeznek. Emiatt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Nyíregyháza, illetve a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok - március 22-én 0.00 órától május 09-én 24.00 óráig.

A Budapest-Cegléd-Záhony vonalon a Nyugati pályaudvarról induló és oda érkező gyorsvonatok a menetrendtől eltérően közlekednek a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalszakaszon. A Budapest-Cegléd-Záhony vonalon közlekedő InterCity vonatok Szolnok és a Nyugati pályaudvar között kerülő útvonalon Újszász érintésével közlekednek. Cegléd és Kőbánya-Kispest állomást, illetve Budapest-Zugló megállóhelyet nem érintik. Az IC vonatok a Nyugati pályaudvarról 10-15-20 perccel korábban indulnak, Budapestre pedig körülbelül ennyivel később érkeznek. 

A vasárnaponként Zajtáról 14.50-kor Budapest Nyugati pályaudvarra induló vonat ugyancsak Újszász érintésével közlekedik, Szolnok és Budapest között nem áll meg. Cegléd felé az átszállás biztosított lesz Szolnokon, a 20 óra 14 perckor induló vonat segítségével.  

A vasárnaponként Szentesről 16.02-kor Budapestre induló vonat kerülő útirányon, Újszászon át közlekedik, Szolnok és Budapest között nem áll meg. Cegléd felé az átszállás a Szolnokról 18 óra 14 perckor induló vonattal biztosított.

Ugrás vissza Ugrás vissza...