Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a Kormányzati Portálhoz és az Ügyfélkapuhoz kapcsolódóan 2017.07.24-én (hétfő) 22:00 órától 2017.07.25-én (kedd) 02:00 óráig infrastruktúra karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Kormányzati Portál, valamint az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.

Szíves megértését és türelmét köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Megjelentek az előadó-művészeti pályázatok

Cikk:

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatot hirdet 2012-re előadó-művészeti szervezetek számára.

Zenekarok és énekkarok részére két pályázatot hirdetett a tárca: a kiemelt művészeti célokat támogató, valamint az Előadó-művészeti Iroda által a II. kategóriába sorolt szervezetek támogatására szóló pályázatot. Mindkét esetben 30 nap áll a rendelkezésére a pályázatok benyújtására.

Az Előadó-művészeti Iroda által a VI. kategóriába sorolt független előadó-művészeti szervezetek támogatására meghirdetett pályázat benyújtására szintén 30 nap, míg a színházak részére hirdetett, kiemelt művészeti célokat támogató pályázat benyújtására 45 nap áll rendelkezésre.

Ez utóbbi újdonsága az új altémaként megjelenő színházi mobilitás támogatása. Ebben az altémában kizárólag a VI. kategóriában nyilvántartott szervezetek produkciónak játszására, meghívására lehet támogatást kérni. Az új altéma meghirdetésének célja, hogy elősegítse a független társulatok kiemelkedő produkcióinak országos forgalmazását, a különböző szervezeti formában és struktúrában alkotó szervezetek, illetve művészek szakmai kapcsolathálózatának és közönségkörének bővítését.

A benyújtott pályázatok elbírálását – mind a négy esetben – a miniszter által felkért szakértői testületek végzik, amelyek döntési előterjesztést fogalmaznak meg. A támogatásokról szóló döntést az emberi erőforrások minisztere hozza meg.

A pályázati felhívások és kapcsolódó dokumentumaik az NKA honlapján vagy az alábbi linken érhetők el:

http://www.kormany.hu/hu/dok?source=8&type=206#!DocumentBrowse

Ugrás vissza Ugrás vissza...