Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatás az inNOVA Portal rendszeren tervezett karbantartásáról

Az inNOVA Portál rendszeren tervezett karbantartás miatt 2019.10.21. 07:00-09:00 között az on-line űrlapkitöltés és benyújtás szolgáltatás nem elérhető.
Az ÁNYK űrlapok elérhetőségét a karbantartás ideje alatt is biztosítjuk.

MORZSÁK

TARTALOM:Kenyeres Bálint rövidfilmje Amerikában

Cikk:

Magyar Filmunió
2009. szeptember 22.
New York, Hamptons, Chicago


A REPÜLÉS TÖRTÉNETE rangos amerikai filmfesztiválokra kapott meghívást. Kenyeres Bálint rövidfilmjét a hétvégén a párizsi Forum des images is műsorra tűzi, mely a francia főváros nagy presztízsnek örvendő vetítőhelye.

Kenyeres Bálint A repülés története című rövidfilmjét a legfontosabb amerikai filmfesztiválok mutatják be az elkövetkezendő hetekben. A magyar-francia koprodukcióban készült alkotást műsorra tűzi a 47. New York-i Filmfesztivál. Amerika kulturális fellegvárában, a New York-i Lincoln Centerben megrendezendő filmszemlén az év legfontosabbnak ítélt mozgóképei között mutatják be szeptember 26-án Kenyeres Bálint rendezését.

A New York-i bemutatót követően Hamptonsban is látható lesz az Európa Filmdíjas magyar rendező (Before Dawn, 2006) legutóbbi munkája. A Hamptons-i filmfesztivál október 8-án kezdődik, és idei életműdíjával Sharon Stone filmcsillagot méltatja.

Majd A repülés története egyesült államokbeli körútja a rangos chicagói filmfesztiválon folytatódik, ahol a versenyprogramba kapott meghívást.

Az amerikai fesztiválszereplésekkel párhuzamosan a párizsi Forum des images is műsorra tűzi Kenyeres Bálint filmjét. A francia főváros nagy presztízsű filmfórumában szeptember 25-én lesz látható A repülés története.

A fesztiválokról és a filmről bővebb információ a www.filmunio.hu honlapon.

Ugrás vissza Ugrás vissza...