Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatás az inNOVA Portal rendszeren tervezett karbantartásáról

Az inNOVA Portál rendszeren tervezett karbantartás miatt 2019.10.21. 07:00-09:00 között az on-line űrlapkitöltés és benyújtás szolgáltatás nem elérhető.
Az ÁNYK űrlapok elérhetőségét a karbantartás ideje alatt is biztosítjuk.

MORZSÁK

TARTALOM:Magyarország bemutatkozása Koreában

Létrehozva: 2008. június 13.
Módosítás: 2008. június 13.
Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Magyar Turizmus Zrt.
Kommunikációs Csoport

Budapest, 2008. június 13.

A Magyar Turizmus Zrt. idén első alkalommal vett részt a 2008. június 5-8. között megrendezett koreai turisztikai kiállításon, a KOTFA-n, (Korea World Travel Fair) Szöulban. A Zrt. külön erre az alkalomra készítette el koreai nyelvű piacspecifikus kiadványát, valamint felhívta a figyelmet a frissen elkészült korai nyelvű honlapra, a www.hungary.kr -re is. A kiállításon hatalmas érdeklődés volt tapasztalható Magyarország iránt, sok látogató rendelkezett előismeretekkel magyar sportolókra, látványosságokra, zeneszerzőkre vonatkozóan. Közel 2500 kiadvány fogyott el, és nagy sikert arattak a standon vetített Magyarország-filmek is: a kiállításon Magyarország nyerte el a "Best tourism video" díjat.

Évente mintegy 60.000 korai látogat hazánkba, amely szám a Magyar Turizmus Zrt. megjelenésének köszönhetően várhatóan tovább növekszik majd a közeljövőben.

Az MT Zrt. tárgyalásokat kezdeményezett az Asiana légitársasággal egy Szöul - Budapest  járat indításáról.

Ugrás vissza Ugrás vissza...