Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatás az inNOVA Portal rendszeren tervezett karbantartásáról

Az inNOVA Portál rendszeren tervezett karbantartás miatt 2019.10.21. 07:00-09:00 között az on-line űrlapkitöltés és benyújtás szolgáltatás nem elérhető.
Az ÁNYK űrlapok elérhetőségét a karbantartás ideje alatt is biztosítjuk.

MORZSÁK

TARTALOM:Kumin Ferenc nemzetközi sajtókapcsolatokért felelős helyettes államtitkár találkozott Joe Bidennel, az Amerikai Egyesült Államok alelnökével

Cikk:

Kumin Ferenc nemzetközi sajtókapcsolatokért felelős helyettes államtitkár a demokrata konvención találkozott az Egyesült Államok alelnökével Joe Bidennel.

Kumin Ferenc nemzetközi sajtókapcsolatokért felelős helyettes államtitkár részt vesz a háromnapos demokrata konvención, Charlotte városában, amelyen a párt küldöttei döntenek az elnök- és alelnökjelöltjének személyéről.

Az esemény első napján a helyettes államtitkár Megyesy Jenő, miniszterelnöki főtanácsadó és Szapáry György, Magyarország washingtoni nagykövetének társaságában rövid megbeszélést folytatott Joe Bidennel, az Amerikai Egyesült Államok alelnökével. A hetvenéves egykori szenátor a széleskörű külpolitikai tapasztalataira építve számos nemzetközi kérdésben adott már tanácsot Barack Obama elnöknek és az amerikai Demokrata Párt országos konvenciója várhatóan ismét hivatalosan alelnökjelöltnek választja.

Kumin Ferenc a keddi nap folyamán további vezető demokrata párti politikussal is találkozott. Ezenkívül részt vett a nap egyik záróeseményén, amelyen beszédet mondott a first lady, Michelle Obama, a spanyol ajkú Julian Castro, a kaliforniai San Antonio polgármestere és amelyen levetítették Jimmy Carter volt elnök videóüzenetét is.

A helyettes államtitkár a mai napon találkozik az Obama-Biden kampánystáb politikai elemzőivel valamint meghívást kapott egy, a közvélemény kutatások jelentőségét megvitató panelbeszélgetésre is. Bill Clinton volt elnök és Martin O'Malley marylandi kormányzó – a 2016-os elnökjelölés egyik esélyesének – beszédét pedig várhatóan a helyszínen követi majd nyomon.
 

Ugrás vissza Ugrás vissza...