Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatás az inNOVA Portal rendszeren tervezett karbantartásáról

Az inNOVA Portál rendszeren tervezett karbantartás miatt 2019.10.21. 07:00-09:00 között az on-line űrlapkitöltés és benyújtás szolgáltatás nem elérhető.
Az ÁNYK űrlapok elérhetőségét a karbantartás ideje alatt is biztosítjuk.

MORZSÁK

TARTALOM:Új belvárosi jegyértékesítési pont Budapesten

Létrehozva: 2008. március 31.
Módosítás: 2008. március 31.
Forrás: MÁV-START Zrt.

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

MÁV-START Zrt.
Kommunikációs Igazgatóság
2008. március 31.

A MÁV-START Zrt. személyszállító vasúttársaság célja, hogy szolgáltatásaival és fejlesztéseivel megteremtse a kényelmes és komfortos utazást és jegyvásárlást utasai számára.

Ennek érdekében a MÁV-START Zrt. 2008. április 1-jétől megnyitja belvárosi egyetemi jegypénztárát a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban (1088 Budapest, Reviczky u. 6.). Az egyetemi jegypénztár hétfőtől péntekig 10.00 -18.00 óra között vehető igénybe. A helyszín kedvező földrajzi elhelyezkedése miatt várhatóan nemcsak a diákok, hanem a környéken dolgozók és lakók is élni fognak a szolgáltatással. Az utasok a belváros szívében utasbarát környezetben válthatják meg menetjegyeiket, havi, vagy 30 napos vasúti bérletüket. A Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban lehetőség van a fel nem használt menetjegyek visszaváltására, illetve menetjegy mellé, helyjegy vagy pótjegy megváltására is bármely InterCity vonatra.

Az eddigi tapasztalatok alapján az egyetemi pénztárak kihasználtak és népszerűek, a pénztárak forgalma megfelel a kisebb vasútállomások bevételi forgalmának. A most átadásra kerülő egyetemi pénztár mellett jegyértékesítési pont üzemel a Budapest Műszaki Egyetemen (1111 Budapest Goldmann György tér 3 ) és az ELTE (1111 Budapest Pázmány Péter sétány 1/C.) épületében. A belvárosban további vásárlási lehetőséget kínál a 2007. decemberében átadott MÁV-START Menetjegyiroda (1051 Budapest, József Attila utca 16.).

Ugrás vissza Ugrás vissza...