Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatás az inNOVA Portal rendszeren tervezett karbantartásáról

Az inNOVA Portál rendszeren tervezett karbantartás miatt 2019.10.21. 07:00-09:00 között az on-line űrlapkitöltés és benyújtás szolgáltatás nem elérhető.
Az ÁNYK űrlapok elérhetőségét a karbantartás ideje alatt is biztosítjuk.

MORZSÁK

TARTALOM:Együttműködési megállapodások aláírása az Ázsia@Magyarország Információs Társadalom Fórumon

Létrehozva: 2004. október 14.
Módosítás: 2004. október 14.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Informatikai és Hírközlési Minisztérium
Kommunikációs és PR Iroda
2004. október 14.

A távol-keleti térséggel folyó ICT együttműködés elősegítésére, valamint a távol-keleti országok az informatika és hírközlés terén elért "legjobb gyakorlatainak" bemutatására az Informatikai és Hírközlési Minisztérium Ázsia@Magyarország Információs Társadalom Fórumot hozott létre, melynek első ülése jelenleg zajlik Budapesten.

A konferencia során az Informatikai és Hírközlési Minisztérium szándéknyilatkozatot ír alá az indonéz Telekommunikációs és Informatikai Minisztériummal, a japán Belügy- és Hírközlési Minisztériummal, valamint a vietnami Postai és Telematikai Minisztériummal.

A közös tervek gyakorlati megvalósulásának egyik első példájaként a fórumon együttműködési megállapodást ír alá az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és az indonéziai BIDA (Batam Industrial Development Authority) is. A két intézmény célja a Magyarországon már sikeresen működő Sulinet programon alapuló kísérleti projekt beindítása az indonéziai Batamban.

Ugrás vissza Ugrás vissza...