Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:A kormány véglegesíti a 4-es metró szerződését

Létrehozva: 2004. január 13.
Módosítás: 2004. szeptember 2.
Forrás: Magyarország.hu

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Miniszterelnöki Hivatal
Kormányszóvivői Iroda
2003. január 13.

A kormány a holnapi ülésen várhatóan jóváhagyja, hogy a pénzügyminiszter megkösse a végleges szerződést a fővárossal a 4-es metró megépítésének közös finanszírozásáról. A miniszterelnök és a főpolgármester tavaly december 22-én aláírt megállapodása értelmében a beruházásnak 2008. december 31-éig kell megvalósulnia.

Várhatóan holnap módosítják a miniszterek a Magyar Honvédség irányításának és felsőszintű vezetőinek rendjéről szóló határozatot. A módosítással csökkennek a szervezeten belüli párhuzamosságok, valamint egyértelműbbé válik a katonai és a közigazgatási feladatkörök különválasztása.

A miniszterek holnap tárgyalják meg és fogadják el az idei első félévre szóló kormányzati munkatervet. Ennek alapja természetesen a 2002-ben elfogadott kormányprogram, legfontosabb célja a modern, európai Magyar Köztársaság megteremtése. A közel 350 tárgyalásra váró javaslat közt vannak olyanok, amelyek kifejezetten a kormányprogramból adódó feladatok megoldását segítik majd elő, és még van néhány olyan is, amelynek kidolgozására az uniós csatlakozás miatt van szükség.

Ugrás vissza Ugrás vissza...