Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a Kormányzati Portálhoz és az Ügyfélkapuhoz kapcsolódóan 2017.07.24-én (hétfő) 22:00 órától 2017.07.25-én (kedd) 02:00 óráig infrastruktúra karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Kormányzati Portál, valamint az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.

Szíves megértését és türelmét köszönjük.

MORZSÁK

TARTALOM:Vidámságot CSEMPÉSZÜNK az éjszakába! - A Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeum programja a Múzeumok Éjszakáján

Cikk:

Humoros esttel készül a Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeum az idei Múzeumok Éjszakájára. A Múzeum – amely színes, vidám programmal készül a rendezvényre – 2012. június 23-án 17 órakor nyitja meg kapuit a látogatók előtt.

Az est tematikája a humor köré rendeződik, így tréfás filmek, paródiák tekinthetők meg a vám- és adóhatóság munkájáról. Humoros plakátok lesznek kiállítva, illetve fellép – többek között – Felméri Péter, a Dumaszínház tagja, valamint a Boldog Özséb Színtársulat is.

A rendezvényt színesíti a Pénzügyőr Zenekar koncertje, illetve a folyamatosan zajló egyéb programok is. Folyamatosak lesznek a tárlatvezetések a Múzeumnak otthont adó Schiffer-villában (Bp. VI. Munkácsy Mihály u. 19/b.), illetve 17, 20 és 23 órától művészettörténeti séták is indulnak.

Ugrás vissza Ugrás vissza...