Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatás az inNOVA Portal rendszeren tervezett karbantartásáról

Az inNOVA Portál rendszeren tervezett karbantartás miatt 2019.10.21. 07:00-09:00 között az on-line űrlapkitöltés és benyújtás szolgáltatás nem elérhető.
Az ÁNYK űrlapok elérhetőségét a karbantartás ideje alatt is biztosítjuk.

MORZSÁK

TARTALOM:Terítéken az energetikai, a mezőgazdasági, a pénzügyi és a közlekedési együttműködés

Cikk:

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Kommunikációs Főosztály
Budapest, 2011. március 16.


2011. március 16-án elutazott Moszkvába a közel 40 fős magyar delegáció a Magyar-Orosz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság (KKB) soron következő, hatodik ülésére. A 2011. március 17-18-án tartandó találkozó napirendi pontjai között a leghangsúlyosabbak az energetikai, a mezőgazdasági, a pénzügyi és a közlekedési együttműködés lehetőségeinek megvitatása. A delegációt magyar részről Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter, magyar-orosz gazdasági kapcsolatokért felelős kormánybiztos vezeti.

A magyar-orosz gazdasági együttműködés fejlesztése kiemelt célnak számít Magyarország keleti kapcsolatainak erősítésében. Az ország hosszú távú érdeke, hogy kiaknázza az orosz piacokon megnőtt mozgástérből fakadó gazdasági-kereskedelmi lehetőségeket, és tovább erősítse pozícióit a régióban.

A két napos találkozó első napján, 2011. március 17-én, kerül sor a munkacsoportok üléseire és a szakértői konzultációk lefolytatására, majd a munkacsoportok közösen dolgoznak a KKB hatodik ülésének jegyzőkönyvtervezetén.

A találkozó második napján kerül megrendezésre a Magyar-Orosz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság plenáris ülése, ezt követően írják majd alá a felek a bizottsági ülés jegyzőkönyvét. A két napos találkozó ideje alatt a társelnökök szűk körű találkozójára is sor kerül majd.

Ugrás vissza Ugrás vissza...