Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatás az inNOVA Portal rendszeren tervezett karbantartásáról

Az inNOVA Portál rendszeren tervezett karbantartás miatt 2019.10.21. 07:00-09:00 között az on-line űrlapkitöltés és benyújtás szolgáltatás nem elérhető.
Az ÁNYK űrlapok elérhetőségét a karbantartás ideje alatt is biztosítjuk.

MORZSÁK

TARTALOM:Fellegi Tamás az energiapiac jövőjéről tárgyal Párizsban

Cikk:

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Kommunikációs Főosztály
Budapest, 2011. október 16.


Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter egyebek mellett a kormányzat és az ipar energetika területén való együttműködéséről, az olajpiac rövid- és középtávú kilátásairól, átláthatóságáról, az energiaellátás biztonságáról, valamint egy globális energiapiac kialakításáról folytat tárgyalásokat a Nemzetközi Energia Ügynökség 2011. október 18-án kezdődő kétnapos miniszteri szintű találkozóján, Párizsban.

A tanácskozáson szó lesz a líbiai közös intézkedés tanulságairól, annak a globális energiabiztonságra gyakorolt hatásáról, valamint a Nemzetközi Energia Ügynökség partnerei közötti együttműködés erősítéséről olajellátási zavarok esetén.

Fellegi Tamás a miniszteri szintű találkozó alkalmából kétoldalú megbeszéléseket folytat a társtárcák vezetőivel a norvég földgáz esetleges magyarországi exportjáról, a magyar-szlovák gázvezetékről és a német atomerőművek leállítása miatt kieső kapacitások pótlását célzó fejlesztésekről.
 

Ugrás vissza Ugrás vissza...