Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Pünkösdi ünnepi forgalom a MÁV-nál

Létrehozva: 2007. május 7.
Módosítás: 2007. május 7.
Forrás: MÁV Zrt.

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

MÁV ZRt.
Kommunikációs Igazgatóság
Budapest, 2007. május 7.

A vasúttársaság kiadta a pünkösdi ünnepi menetrendet. A kedveltebb vonatok a szokásosnál több kocsival indulnak majd. A könnyebb eljutás érdekében Budapest-Pécs között mentesítő IC közlekedik. A részletes ünnepi menetrendről érdeklődhetnek a MÁVDIREKT telefonszámán a 06-40-49-49-49-es számon.

Pünkösdkor megváltozik a vonatok közlekedési rendje, ami azt jelenti, hogy május 27-én Pünkösdvasárnap az ünnepnapra, május 28-án Pünkösdhétfőn a vasárnapra, május 29-én a hétfői napra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok.

A könnyebb eljutás érdekében május 25-én pénteken - ekkor várható az utazási csúcsforgalom - mentesítő InterCity indul Budapest Déli pályaudvarról Pécsre 18 óra 40 perckor.

A várható utasforgalom miatt - a kényelmesebb utazás érdekében - a kedveltebb, éppen ezért kihasználtabb vonatokhoz a lehetőségekhez képest több kocsit kapcsolnak. Így például május 25-én és 28-án a Somogy IC dupla motorvonat szerelvénnyel közlekedik. A kirándulóforgalomban közlekedő vonatszerelvények is több kocsival közlekednek majd bizonyos vonalakon.  

A menet- és helyjegyekről érdemes elővételben gondoskodni, ezzel elkerülhető a pénztárak előtti sorban állás. Részletes információt kaphatnak a 06-40-49-49-49-es telefonszámon. Ezen a telefonszámon rendelhetik meg az IC-kre szóló jegyet is.

Ugrás vissza Ugrás vissza...