Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatás az inNOVA Portal rendszeren tervezett karbantartásáról

Az inNOVA Portál rendszeren tervezett karbantartás miatt 2019.10.21. 07:00-09:00 között az on-line űrlapkitöltés és benyújtás szolgáltatás nem elérhető.
Az ÁNYK űrlapok elérhetőségét a karbantartás ideje alatt is biztosítjuk.

MORZSÁK

TARTALOM:A sztrájkkal kapcsolatos menetjegy-visszatérítés

Létrehozva: 2007. november 19.
Módosítás: 2007. november 20.
Forrás: MÁV-START Zrt.

Ugrás a cikkre...

PiktogramKapcsolódó anyagok

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

MÁV-START ZRt.
Kommunikációs Igazgatóság
Budapest, 2007. november 19.

A MÁV-START Zrt. az alábbi tájékoztatást adja a november 21-én, 06.00 és 12.00 óra közötti figyelmeztető sztrájk esetére, az elhalasztott utazásokra szóló, menet- és helyjegyek visszatérítésének módjáról.

A MÁV-START Zrt. a munkabeszüntetés miatt elhalasztott utazásokra szóló, előreváltott menet- és helyjegy árát a kezelési költség levonása nélkül téríti vissza, az alábbi szabályozás szerint:

Ha az utas a munkabeszüntetés miatt az utazás megkezdése előtt, november 21-én 00.00 órától kezdve, november 22-én 12.00 óráig úgy dönt, hogy lemond az utazásáról, az előre megváltott menet- és helyjegyek árát, valamint az IC/IP pótjegy árát kezelési költség levonása nélkül visszatérítjük.

A sztrájk miatt elmaradó IC, IP vonatokra megváltott helyjegyek, pótjegyek árát levonás nélkül visszatérítjük.

Az utas, aki a nemzetközi vonat elmaradása miatt mond le az utazásról, a Magyarországon váltott nemzetközi menetjegy ára és a helybiztosítási díj levonása nélküli visszatérítésére jogosult.

Más vasút által kiállított menetjegyek ára nem téríthető vissza. Az ilyen jegyeket a kiadó vasút általi visszatérítéshez igazolni kell.

A sztrájk időszaka alatt a menetdíj-visszatérítést azon pénztárainkban igényelhetik, melyeket nem érint a munkabeszüntetés.

Kezelési költség levonása nélkül a megvásárolt menetjegyek, IC/IP pótjegyek visszatérítése a sztrájkot megelőző nap 00.00 órától, a sztrájk lemondását követő 3. nap 24.00 órájáig igényelhető.

Ugrás vissza Ugrás vissza...