Portál Navigáció


Portál al-navigáció


MORZSÁK

TARTALOM:Veres János Tátrai Miklóst javasolja pénzügyi államtitkárnak

Létrehozva: 2006. október 20.
Módosítás: 2006. október 20.
Forrás: Pénzügyminisztérium

Ugrás a cikkre...

PiktogramCímkék

?

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Pénzügyminisztérium
Sajtóiroda
Budapest, 2006. október 20.
Veres János pénzügyminiszter Tátrai Miklóst, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium szakállamtitkárát javasolja pénzügyi államtitkárnak.
Javaslatáról pénteken levélben tájékoztatta Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt. A pénzügyminiszter azt javasolta a miniszterelnöknek, hogy kezdeményezze a Köztársasági Elnöknél Tátrai Miklós pénzügyi államtitkárrá történő kinevezését november elsejétől.
A pénzügyi államtitkári poszt egy hete üresedett meg, amikor Katona Tamás benyújtotta lemondását, amelyet a miniszterelnök elfogadott.
Tátrai Miklós 1975-ben született Budapesten. A Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen szerzett diplomát, Gazdaságpolitikai szakon.
Az államigazgatásban 2002 óta dolgozik. Rövid ideig, 2003-ban a Pénzügyminisztériumban is dolgozott államtitkársági titkárságvezetőként.
A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztériumban 2003 óta a költségvetési ügyekért és az uniós támogatások felhasználásáért felelős helyettes államtitkár, illetve szakállamtitkár. Angolul és franciául beszél.
Ugrás vissza Ugrás vissza...