Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A kormanyablak.hu honlap tervezett karbantartás miatt 2019. 10. 24. 22 órától 2019. 10. 24. 23 óráig nem lesz elérhető.

Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!

Szíves megértését köszönjük.

NISZ Zrt

 

MORZSÁK

TARTALOM:A 140 éves Vám- és Pénzügyőrség az Európai Nyílt Napon

Létrehozva: 2007. május 16.
Módosítás: 2007. május 16.
Forrás: Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága
Budapest, 2007. május 16.

2007. május 05-én rendezték meg Brüsszelben az Európai Nyílt Napot, melynek keretében megnyitották kapuikat az európai intézmények, hogy az állampolgárok betekinthessenek tevékenységükbe. Az Európai Csalásellenes Hivatal (OLAF) meghívására az idén 140 éves Vám- és Pénzügyőrség is bemutatta az európai pénzügyi érdekek védelmében kifejtett tevékenységét.

Az OLAF Csalás Elleni Kommunikátorainak Hálózata (OAFCN) először idén kapott lehetőséget arra, hogy önálló standon mutathassa be tevékenységét. Az OAFCN elsődleges célja a közösségi pénzügyi eszközökkel kapcsolatosan elkövetett csalások megelőzése a média és a közvélemény széleskörű tájékoztatása segítségével.

A Hálózat lehetőséget adott tagszervezeteinek a Nyílt Napon történő önálló megjelenésre, így a Vám- és Pénzügyőrség a Szlovák Köztársaság Vámhatóságával és a Bolgár Köztársaság Pénzügyi Hírszerző Ügynökségével közösen sikeres prezentációt mutatott be. Ez kitűnő lehetőség volt arra, hogy az érdeklődők megismerjék az európai pénzügyi érdekek védelmében kifejtett munkát, a 140 éves Pénzügyőrség múltját, hagyományait, valamint az egyéb vám- és jövedéki igazgatási tevékenységet.

Az OAFCN stand az OLAF nagyszerű szervezőmunkájának, valamint a tagok kiváló együttműködésének köszönhetően kifejezetten sikeres volt, többezres látogatottságot könyvelhetett el a nap végére.

További információk az OAFCN tevékenységéről elérhetőek a http://ec.europa.eu/anti_fraud/olaf-oafcn/en.html webcímen.

Ugrás vissza Ugrás vissza...