Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tájékoztatás az inNOVA Portal rendszeren tervezett karbantartásáról

Az inNOVA Portál rendszeren tervezett karbantartás miatt 2019.10.21. 07:00-09:00 között az on-line űrlapkitöltés és benyújtás szolgáltatás nem elérhető.
Az ÁNYK űrlapok elérhetőségét a karbantartás ideje alatt is biztosítjuk.

MORZSÁK

TARTALOM:Folytatódnak a piaci razziák

Létrehozva: 2008. január 30.
Módosítás: 2008. január 30.
Forrás: Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága

Ugrás a cikkre...

ikonÉrtékelje a cikket!

?

-->

Cikk:

Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága
Budapest, 2008. január 30.

A Vám- és Pénzügyőrség munkatársai 2008. január 29-én újabb ellenőrzést tartottak a józsefvárosi- és a rákospalotai piacokon, ahol előzetes információk, illetve a helyszínen végzett endoszkópos vizsgálat alapján tizenöt lezárt pavilont nyitottak fel.

Az akció eredményeként a pénzügyőrök közel háromezer darab különféle ruházati terméket és több mint 200 pár lábbelit találtak, melyek az előzetes szakértői vélemény szerint a vásárlók megtévesztésére alkalmas hamisítványok. A rákospalotai piacon továbbá 270 csomag ukrán származású, adózatlan cigarettát találtak a pénzügyőrök.

A Vám- és Pénzügyőrség az összesen több mint 18 millió forint értékű hamis terméket lefoglalta és áru hamis megjelölése bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt a helyszínen tartózkodó egy vietnámi és két magyar állampolgár ellen megindította a büntetőeljárást. A több mint 110 ezer forint értékű cigarettát szintén lefoglalták a pénzügyőrök, és ismeretlen elkövető ellen jövedéki orgazdaság vétség miatt indítottak büntetőeljárást.

Ugrás vissza Ugrás vissza...